Welkom op zondagsschool 'De Ranken'

Welkom op zondagsschool “De Ranken”

Op onze zondagsschool zijn alle kinderen welkom. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, hoe je heet of in welk huis je woont. Want weet je, bij de Heere Jezus waren ook alle kinderen welkom toen hij op deze aarde rondwandelde.

Kom daarom ook iedere zondagochtend naar de Wingerd waar de kinderen in diverse groepen om 11:15 uur samenkomen. Groep 1 (4 en 5 jaar), groep 2 (6 en 7 jaar) groep 3 (8 en 9 jaar), groep 4 (10 en 11-12 jaar). En neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee. Op onze school hoef je niet te leren schrijven of rekenen, maar leren we luisteren en zingen. We luisteren naar de verhalen uit de Bijbel omdat de Heere Jezus daar ook van vertelde. We zingen allerlei liederen over deze Jezus omdat Hij onze God wil zijn en ons wil bevrijden van de dood en daarvoor met Zijn leven betaald heeft!

Het zondagsschoolseizoen start in september en eindigt in juni. Soms wordt met alle kinderen van de zondagsschool gezamenlijk zondagsschool gehouden. Dit wordt gedaan met de Hervormingsdag, het oefenen in de kerk voor de kerstviering en de kerstviering zelf natuurlijk. Daarnaast ook nog met Pasen of Pinksteren of bij het afscheid van een meester of juf. De kerstviering vindt altijd plaats op Tweede Kerstdag samen met de clubs en de jeugdverenigingen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Heere Jezus en wat Hij vertelde? Kom dan ook op zondagmorgen of mail even naar de zondagsschoolleiding, Arjan Nederlof nederlof@kliksafe.nl .

Tot ziens op de zondagsschool!