Beste jongens/meisjes en ouders,

Gisteren een leuke opkomst tijdens de 2de club avond alweer!

Bijbelgedeelte was Jozua 1:1-18 waarin Jozua de opdracht krijgt van God om het volk naar het beloofde land Kanaan te leiden. Geen gemakkelijke opdracht, een opdracht waar je tegenop kunt zien. God Zelf belooft om erbij te zijn. Hij roept Jozua keer op keer op met de woorden: “Wees sterk en moedig” Door deze woorden wordt Jozua aangespoord en bemoedigd. Ga in het spoor van God, dan zal Hij je sterk en moedig maken.

We hebben een bijbelstudie gehouden over Jozua (sub thema “sterk en moedig” ) met als doelstelling:

-Kinderen leren dat Jozua sterk en moedig moet zijn om te kunnen doen wat God hem opdraagt, maar dat God belooft bij hem te zijn.

-Kinderen laten ontdekken dat God belooft om hen sterk en moedig te maken en dat ze in elke situatie op Hem moeten vertrouwen.

-Kinderen situaties laten bedenken waarin zij sterk en moedig moeten zijn en hoe ze elkaar hierbij kunnen helpen.

We hebben een begin gemaakt met het versieren van de schoenendoos rondom het jaarthema “delen in overvloed”. Er zijn al hele mooie creaties uit gekomen. De kinderen kunnen deze doos thuis verder afmaken en in de vakantie vullen en tijdens de volgende club avond of voor 5 november weer inleveren in de wingerd. Ieder kind heeft een folder meegekregen, maar je kan ook op de website http://www.actie4kids.org/ nog meer leuke (aanvullende) informatie vinden, ook staan er leuke foto’s en filmpjes op!

Tot de volgende keer (3 November)

Groeten joanne, marcel, amanda, geertje

IMG 5046

IMG 5047

Aanvullende gegevens