Beste jongens en meisjes en ouders,

Allereerst heel fijn dat jullie allemaal op de club waren. N.a.v. het jaarthema “Samen bij Eén” hebben we stil gestaan bij wat samen geloven inhoud. We hoorden hoe na de uitstorting van de Heilige Geest met Pinksteren de 1e gemeenten ontstonden en wat zij met elkaar de(el)den. Ook hebben we met elkaar nagedacht hoe bijzonder het is dat wij samen kunnen geloven in een kerk, op school en op de club en hoe we dat doen. Vanavond hebben we met elkaar nagedacht wat het inhoud om samen te bidden en te danken en waarvoor we dit mogen doen.

De datums tot de kerstvakantie dat het club is zijn D.V. 20 oktober, 3, 10 en 24 november en 8 en 22 december 2016.

We willen ook weer mee gaan doen met de schoenendoosactie. Daarom hebben jullie die met elkaar versiert en mee naar huis genomen om te vullen. Jullie mogen hem dan de volgende keer dus 3 november weer mee nemen naar de club. De vraag is wel of jullie bij het vullen al het plastic verpakkingsmateriaal willen verwijderen, zie ook http://www.actie4kids.nl

We hopen op vele schoenendozen voor de kinderen die er zo blij mee zullen zijn.

Ook willen we vragen of de kinderen die nog niet betaald hebben de volgende keer 17 euro contributie willen betalen voor het hele seizoen.

We hopen dat we met elkaar een goed clubseizoen mogen hebben. 

Aanvullende gegevens