Doelcollecte zondag 5 november

GZB  ‘Bloeiende gemeenten langs de Nijl’

 

“In een samenleving waar bijna iedereen moslim is, mogen we heel concreet Gods liefde zichtbaar maken.”

 

Een quote van Rob en Sijda Wesselink, beide werkzaam geweest in de ouderenzorg en verpleging. Het was hun verlangen om uitgezonden te worden naar een plaats waar praktische hulpverlening en getuige-zijn hand in hand gaan.

 

In Egypte verlangen christenen ernaar het Evangelie door te geven. Geen gemakkelijke opgave in een overwegend islamitisch land. Samen met zendingswerker Willem-Jan de Wit bieden Rob & Sijda Wesselink vanuit de GZB ondersteuning bij theologische toerusting en medisch-diaconaal werk. Voor gemeenten langs de Nijl is deze steun onontbeerlijk, zodat christelijke gemeenten bloeiende gemeenten worden. Doet u mee?