Doelcollecte zondag 22-oktober

Plaatselijk Jeugdwerk

Voor de jeugd worden er elk jaar verschillende activiteiten georganiseerd binnen onze gemeente. Een belangrijk onderdeel zijn de jeugdclubs waar veel kinderen dankbaar gebruik van maken. Ze komen er samen rondom het Woord en maken er met elkaar een verwerkingsopdracht. Om wat houvast te hebben voor de kinderen en leidinggevenden wordt hiervoor een beroep gedaan op materialen die via de HGJB worden verkregen.

 

En wat dacht u van het jaarlijks terugkerende kinderkamp in Renesse.. Het CJV kinderkamp op loopafstand van de Noordzee is voor veel kinderen (en leiding!) een onvergetelijke ervaring. Ook wordt er door de kinderen vorm gegeven aan de jaarlijks terugkerende Schoenendoosactie. Hierbij wordt een lege schoenendoos mooi versierd en gevuld met bruikbare spulletjes voor minder bedeelde kinderen in deze wereld.

 

En richting het einde van het jaar viert men gezamenlijk het Kerstfeest waarbij een boek en wat lekkers voor de kinderen vaste prik is.

 

Om deze en overige activiteiten te kunnen bekostigen vragen wij u openhartig om bij te dragen voor het Jeugdwerk binnen onze gemeente op DV zondag 22-oktober