Informatiebrief pastorie en formulier draagkrachtpeiling

Pastorie
Afgelopen week heeft u een informatiebrief ontvangen over de pastorie. Bij deze brief vindt u een formulier drachtkrachtpeiling. Dit formulier kunt u inleveren in de groene bus achter in de kerk. Mailen kan ook naar het mailadres wat vermeld staat onderaan het formulier. Bezorgt u het liever fysiek dan kunt u het formulier in de bus stoppen bij Matthé van Zielst Verbrandestraat 37.

Hieronder zijn de brief en het formulier te downloaden en te printen in het geval u deze onverhoopt niet hebt ontvangen. Bent u niet in de gelegenheid om te printen en wenst u de brief en formulier te ontvangen dan vragen we u vriendelijk om contact op te nemen met het College van Kerkrentmeester via het contact formulier of via de telefoonnummers vermeld op deze website. https://hgtholen.nl/contact-kerkenraad/

Informatiebrief pastorie (klik hier om de brief te downloaden)

Formulier draagkrachtpeiling (klik hier om het formulier te downloaden)

We willen u op voorhand hartelijk danken voor uw toezegging en betrokkenheid!

2 Korinthiërs 8 vers 12:
Want indien te voren de volvaardigheid des gemoeds daar is, zo is iemand aangenaam naar hetgeen hij heeft, niet naar hetgeen hij niet heeft.