Diaconale doelcollecte zondag 21 mei


Warme maaltijdvoorziening Tholen en St. Philipsland
  

We leven in een bijzondere tijd waarin zekerheden wegvallen en alles duurder wordt. Ook bij de ouderen die gebruik maken van de warme maaltijd zien we dat steeds meer mensen niet rond kunnen komen en soms genoodzaakt zijn de warme maaltijd stop te zetten terwijl ze die lekkere en gezonde maaltijd wel goed kunnen gebruiken. 

Via Tafeltje-dek-je worden de maaltijden thuisbezorgd door een vrijwilliger van Allévo, tot zeven dagen per week. 

Om toch zoveel mogelijk mensen te kunnen voorzien van een maaltijd doet de commissie maaltijdvoorziening haar uiterste best om de prijs voor de maaltijden, zich geconfronteerd wetend met prijsverhogingen, zo laag mogelijk te houden.   

Om dit belangrijke- en noodzakelijke werk voor onze oudere en hulpbehoevende medemens te blijven steunen zal hiervoor op zondag 21-mei gecollecteerd worden. Een bedrag overmaken op rekening diaconie o.v.v. ‘Maaltijdvoorziening’ kan natuurlijk ook.