Bestel potgrond, help vervolgde christenen

Miljoenen vervolgde christenen hebben geen eigen Bijbel. Omdat Bijbels in hun land verboden zijn of omdat ze te arm zijn om er zelf één te kopen. Daarom organiseert Stichting HVC (Hulp Vervolgde Christenen) de potgrondactie ‘Plant een Bijbel’. Deze actie werkt heel simpel: u bestelt dit voorjaar uw potgrond bij HVC en dankzij de opbrengst krijgen vervolgde christenen in onder meer Afghanistan, China, Iran, India en Pakistan een eigen Bijbel. Hebt u geen potgrond nodig? Dan is doneren voor Bijbels ook mogelijk. Voor zes euro geeft u al iemand een eigen Bijbel.

Via www.stichtinghvc.nl/planteenbijbel kunt u bestellen of doneren.   

Afhalen in de buurt  

Bij het bestellen van potgrond kiest u op de HVC-website een afhaalpunt bij u in de buurt. Op zaterdag 18 maart kan de bestelde potgrond van 10:00 tot 14:00 uur worden opgehaald bij het door u gekozen afhaalpunt. 

Voor Tholen is dit Fam. Eggebeen, Schuttershof 5. 

Van de opbrengst van twee zakken potgrond kan één Bijbel worden uitgedeeld.