Update diaconie

Zo op de valreep van 2021-2022 moet me iets van het hart. Gemeenteleden, jong en oud, wij als diaconie zijn u en jou ontzettend dankbaar 🙏. Het zijn 2 ‘rare’ jaren ook op financieel gebied voor de diaconie (en kerk). Echter, we zijn enorm trots op onze gemeente! Werkelijk waar. Het is fantastisch om te zien hoe u o.a. de digitale weg bent ingeslagen om uw diaconie te ondersteunen. Prachtige bedragen hebben we over kunnen maken en zeker in deze tijd is dit enorm goed ontvangen door de ontvangers. Doelcollectes konden gewoon doorgaan. De giftenlijst (ca 80 bestemmingen) kon gewoon worden afgewerkt. Ouderenwerk – Jongerenwerk – Zending en Evangelisatie etc. => WOW. Ik ben er stil van en tegelijkertijd geeft dit zoveel energie. Barmhartigheid ten top. Bovenal duizendmaal dank aan onze God, die ons dit mogelijk maakt! Wij wensen u en jou een Gezegend 2022.