Diaconale doel collecte D.V. 2 januari 2022: Sien Tholen & stichtingontspanning gehandicap

De diaconale doelcollecte van zondag 2 januari is bestemd voor Sien Tholen & stichting ontspanning gehandicapten. De opbrengst wordt gebruikt voordiverse activiteiten die wekelijks georganiseerd worden voor mensen met eenbeperking. Op het programma staan elk jaar onder meer een rommelmarkt, eenuitstapje, een kerstmaaltijd en een boekenmarkt. Maar het populairst zijntoch wel de soosavonden, die veertig keer per jaar worden gehouden inScherpenisse. Dat alles wordt op poten gezet door ongeveer vijftigenthousiaste vrijwilligers. Geef ook voor Sien Tholen & stichtingontspanning gehandicapten. U kunt de gaven in de collectezak doen in de kerkop  zondag 2 januari , of overmaken op rekeningnummer NL02RABO0373739273,ten name van: Diaconie Hervormde Gemeente te Tholen o.v.v. “Sien Tholen”