Informatie Covid-19

Beste gemeenteleden,

We zijn blij dat we in juli weer kerkdiensten mogen houden in ons kerkgebouw. De afgelopen tijd is het Woord tot ons gekomen via de online-diensten. We zijn dankbaar dat we gebruik konden maken van deze mogelijkheden en voor de mensen die ons daarbij hebben geholpen. Toch verlangen we allemaal weer naar de samenkomst in de Grote Kerk van Tholen. Om u zo goed mogelijk te informeren hebben we onderstaande linkjes gemaakt. Klik erop en u treft nadere informatie aan.

Er zijn enkele wijzigingen omdat we weer zingen (ingetogen) en collecteren (bij de uitgang). Het protocol van de PKN over het zingen is toegevoegd. U kunt 18 en 25 juli weer collectebonnen kopen in De Wingerd. Vanaf 1 augustus zal dat op elke eerste zaterdag van de maand zijn. We kijken ondertussen ook of de verkoop van collectebonnen praktischer kan. Bijvoorbeeld met pinbetaling. Later volgt daar informatie over.

Tenslotte is er een toelichting bij het reserveren voor de diensten. U kunt namelijk, als het mailtje met de uitnodiging komt, nog een aanpassing doen in het aantal kerkgangers. Het protocol en het gebruiksplan zijn vanwege deze wijzigingen aangepast. Heeft u nog vragen dan kunt u dit emailadres gebruiken.

1.  Brief aan de gemeente (juni 2020).
2.  Kerkdienst bijwonen: aanmelding en wijzigingen doorgeven (Kerktijd.nl, toelichting)
3.  Thuisblijven bij klachten? (gezondheidscheck RIVM)
4.  Vragen over kwetsbare gezondheid (adviezen RIVM)
5.  We gaan naar de kerk: de spelregels
6.  Instructiefilmpje over kerkbezoek
7.  Crèche aanmelden en werkwijze
8.  Coronaprotocol
9.  Protocol PKN zingen, 7 juli 2020
10. Gebruiksplan kerk